Menü Bezárás

Arany bokalánc

Arany bokalánc az egyedülálló megjelenésért

arany bokalánc

Arany bokalánc – Csillogj Te is a White Gold ékszereivel – vibráló új ékszerek – rendkívüli választék

Kevés ékszer fejezi ki a csillogóbb nyári megjelenést, mint a bokalánc

Arany bokalánc és történetük

Lehet, hogy furcsának tűnik, de a bokaláncnak nagyon hosszú története van. A történészek és a régészek azt állítják, hogy a különböző kultúrákban a nők már időszámításunk előtt, 6000-ben is viseltek láncot! Jóval az írás felfedezése előtti időszakról beszélünk. A sumérok, a babiloniak és az egyiptomiak síremlékeiben végzett nagy feltárásoknak köszönhetően derült fény erre.
Ezek az emberek a szakértők szerint drágakövekből és fémekből készítettek karkötőket. Ezek az ékszerek a státusz és a társadalmi érték mintái voltak akkoriban. A rabszolgák bőr karkötőket viseltek, míg a gazdag nők nagy értékű anyagokkal díszített bokaláncokat.

Hasonló ékszerek léteztek az ókori Indiában és Dél-Ázsia országaiban. Esztétikai fontosságuk mellett volt egy másik céljuk is, apró harangokkal voltak felszerelve, amelyek figyelmeztették a nők férjeit, hogy hazatértek. Ez elegendő időt adott nekik az öltözködésük kijavítására a tisztelet árasztása érdekében.

Sokszor a nők két bokaláncot viseltek, amiket még egy harmadik is összekötött. Ez arra tanította őket, hogy lassan és kis lépésekkel járjanak, mert így több nőiesség árad belőlük.

Az 1940-es évektől kezdve eljutott Európába és Amerikába is. A 60-as évek hippi mozgalma tette híressé a bokaláncokat. Ezzel szemben Afrikában a bokaláncokat ma is csörgőként viselik.

 

arany bokalánc

Amikor nyári arany ékszer kiegészítőkről beszélünk, bizonyára minden nőnek eszébe jut a bokalánc.

Néha a szép tengerparti megjelenés, néha fehér cipők vagy akár tűsarkú cipők esetén a bokaláncok arra szolgálnak, hogy bohém hangot adnak a bokáknak. Lehet viselni egy, de akár több darabot is egyszerre. Finom arany lánc fényes elemekkel ideális választás az esti nyári megjelenéshez. Fényes, vékony lánc nemcsak díszíti, de oda is vonzza a tekintetet a bokára, főleg, ha kombinálva van magas sarkú szandállal. Az arany bokalánc hatalmas nyári trend és vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Arany bokalánc törtarany beszámítással a White Gold ékszernél

Ha van otthon olyan arany ékszered, amit már nem használsz, esetleg meguntad, vagy éppen fél pár fülbevaló, szakadt nyaklánc, akkor érdemes elhozni a White Gold ékszerüzletbe, mert egész évben nagyon magas áron számítjuk be új ékszereinkbe. A tört arany beszámítás mindig a legjobb módja a régi arany ékszerek felhasználásának, mert így megőrzöd az értékét. Ráadásul így sokkal kedvezőbb áron jutsz az új ékszerhez. A tört arany beszámítása minden arany ékszerünkre vonatkozik. Webáruházunkban online is vásárolhatsz!

Ha egyedi és stílusos fehérarany bokaláncot keresel, jó helyen jársz. Mi a legkiválóbb minőségű arany és fehérarany ékszereket kínáljuk, hogy kiemelkedj a tömegből és csillogj minden alkalommal.

Az arany bokaláncok a legjobb választások, ha eleganciát és kifinomultságot szeretnél sugározni. Az arany és fehérarany bokaláncok egyszerre időtlenek és modernek, ami tökéletesen kiegészíti stílusodat bármilyen alkalomra. Legyen szó egy elegáns partiról, esküvőről vagy csak egy hétköznapi megjelenésről, ezek a bokaláncok biztosítják, hogy minden szempár rád szegeződjön.

A White Gold Ékszer egyedülálló ékszerek széles választékát kínálja, melyeket gondosan válogattunk ki az elegancia és minőség jegyében. Webáruházunkban könnyedén böngészheted a különböző stílusokat. Minden bokaláncunk gondosan megmunkált és finom részletekkel készült, hogy a legjobb ékszerélményt nyújtsuk számodra.

Ha szeretnéd személyesen megtekinteni és felpróbálni a bokaláncokat, látogass el üzletünkbe is. Szakértő csapatunk szívesen segít kiválasztani az igényeidnek legmegfelelőbb darabot. Emellett büszkén kínálunk törtarany beszámítási lehetőséget is.

Webáruházunkban egyszerű és biztonságos vásárlási élményt nyújtunk. Néhány kattintással otthonodban lehet a fehérarany bokalánc, amire vágytál. Rugalmas szállítási és fizetési lehetőségeinknek köszönhetően kényelmesen és gyorsan hozzájuthatsz álmaid ékszeréhez.

Legyen szó ajándékozásról vagy önmegajándékozásról, a White Gold Ékszer garantálja, hogy elégedett leszel a választásoddal. Számíthatsz ránk, hogy valóra váltjuk a stílusodat és csillogóbbá tesszük megjelenésedet.

Ne habozz tovább, fedezd fel a kifinomultságot és stílust, amit arany bokaláncaink nyújtanak! Találd meg a tökéletes darabot, amely a te egyéniségedet tükrözi.