Menü Bezárás

Arany fülbevaló

 Arany fülbevaló, ha több csillogásra vágysz -finom ékszerek minden nap

Arany fülbevaló egytlen hölgy ékszerdobozából sem hiányozhat

arany fülbavaló

 

Vajon melyik arany fülbevaló illik hozzád a leginkább?

 

Attól is függ, hogy milyen az arc formája. Ha valakinek teltebb, kerekebb az arca, legjobb, ha lógós fülbevalót visel, mert optikailag kicsit nyújtja az arcot. Akinek nagyon vékony az arca, nem szerencsés, ha lógós arany fülbevaló a választás, mert olyan lesz a hatása, mintha még vékonyabb lenne. Vékony arcformához legjobban a karika fülbevaló ajánlott, vagy a lógós fülbevalók közül olyan kidolgozás, ami szélesebb. A bedugós, vagy „stekkeres” fülbevaló minden arcformához és minden stílushoz kiválóan passzol. Valószínűleg minden hölgy ékszerdobozában előbb, vagy utóbb fellelhető.
A franciakapcsos fülbevalókat is 18-20 éves kor után bárkinek lehet viselni, ha stílusában megtalálja a hozzá legjobban illőt. Ez a típus a legkedveltebb a kiváló zárszerkezet miatt, mert ha jól be van állítva, nem lehet elveszíteni. Létezik belőle már minden korosztály számára, köves, kő nélküli, gyémánt vésett, rozé-, fehér- és sárga arany, vagy ezeknek a kombinációi is.

Üzletünkben folyamatosan megújuló, több száz féle modell közül lehet válogatni.

Gyere be, segítünk megkeresni a legjobban hozzád illő ékszert!

arany fülbevaló

Arany fülbevaló tört arany beszámítással a White Gold ékszernél

Ha van otthon olyan arany ékszered, amit már nem használsz, esetleg meguntad, vagy éppen fél pár fülbevaló, szakadt nyaklánc, akkor érdemes elhozni a White Gold ékszerüzletbe, mert egész évben nagyon magas áron számítjuk be új ékszereinkbe. A tört arany beszámítás mindig a legjobb módja a régi arany ékszerek felhasználásának, mert így megőrzöd az értékét. Ráadásul így sokkal kedvezőbb áron jutsz az új ékszerhez. A tört arany beszámítása minden arany ékszerünkre vonatkozik. 

Hetente megújuló gyönyörű arany fülbevalók minden korosztály számára, az arany minden színében. Arany karika fülbevalók a legkisebbtől a legnagyobbig. Lógós fülbevalók, bedugós és francia kapcsos arany fülbevalók fehér-, rozé- és a klasszikus sárga aranyból is.

White Gold ékszer – Veszprém Jutasi út 18/1