Menü Bezárás

Arany gyűrű

Arany gyűrű, fehérarany és rozéarany gyűrűk különlegesen nagy választéka modern és klasszikus kivitelben

arany gyűrű

Arany gyűrű az egyik kedvenc ékszer, amit minden nap viselni szeretnénk.
Szerezd meg a legszebb arany gyűrűt a White Gold ékszer gyönyörű kollekciójából!

Arany gyűrű

A női gyűrűk talán a legfontosabb női ékszerek az ókortól napjainkig. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha kérdésed van a megfelelő méretről, és ne felejtsd el, hogy ingyenes méretváltoztatást kínálunk, ingyenes szállítási költségekkel.

Az arany gyűrűk a luxus és az időtlen esztétika megtestesítői. Online áruházunkban különféle14k arany gyűrűk találhatók, lenyűgöző kivitelben.
Az sárgaarany, a fehérarany és a rozéarany színes és cirkónia kövekkel a legimpozánsabb módon kiemeli a női ujjakat.

Mik azok a drágakövek?

A drágakövek kristályos ásványok, amelyek a földkéreg megszilárdulása alkalmával az izzón folyó olvadékból, a magmából alakultak ki. Azokat nevezzük drágaköveknek, melyek kiváló tulajdonságai alapján kiemelkednek a többi közül:

– szép szín
– magas fény, színszórás
– keménység
– és nem utolsó sorban a ritkaság

Értékük szerint két csoportba soroljuk, az egyik az elsőrendű drágakövek csoportja: gyémánt, rubin, zafír, smaragd

A másodrendű drágakövek, helytelenül „féldrágaköveknek” is nevezik. Értékük nem egyforma, sokszor még a divat szeszélyétől is függ. Ismertebb másodrendű drágakövek: akvamarin, cirkon, topáz, turmalin, gránát, ametiszt, rózsakvarc.

Mi az a cirkón kő?

A cirkon egy színtelen, átlátszó kristály, egy elképesztő optikai pompa, amely gyémántra emlékeztet. Megkülönböztethető a gyémánttól kettőstörése alapján, és abból is, hogy a cirkon kő élei kopnak, a gyémánt élei pedig nem. Ha a kristályban szennyeződések vannak, az megváltoztatja a kő színét, sárga, narancs, kék és barna színekre is. Ezeket gyakran hőkezeléssel színtelenné alakítják. Nagyon érdekes, ha például kék színű követ változtatnak barnává, az lehűléskor visszaalakul kékké. Ha kék cirkon követ oxigén jelenlétében hűtenek le, aranyszínű lesz. Van egy olyan hiedelem, miszerint a cirkon viselőjének bölcsességet, tiszteletet és gazdagságot hoz viselőjének.
cirkon kő

Arany gyűrű törtarany beszámítással a White Gold ékszernél

Ha van otthon olyan arany ékszered, amit már nem használsz, esetleg meguntad, vagy éppen fél pár fülbevaló, szakadt nyaklánc, akkor érdemes elhozni a White Gold ékszerüzletbe, mert egész évben nagyon magas áron számítjuk be új ékszereinkbe. A tört arany beszámítás mindig a legjobb módja a régi arany ékszerek felhasználásának, mert így megőrzöd az értékét. Ráadásul így sokkal kedvezőbb áron jutsz az új ékszerhez. A tört arany beszámítása minden arany ékszerünkre vonatkozik.