Menü Bezárás

Arany karkötő

Arany karkötő, karlánc és perecek – találd meg  az igazit és tündökölj!

Arany karkötő, karperec már páratlan választéka a White Gold ékszerüzletben!

Keresd meg a kedvenc stílusod!

Egy csuklón lévő, finoman csillogó karlánc nőies és finom benyomást kelt. A White Gold ékszer évtizedek óta gondos aprólékossággal válogatja arany ékszereit a világ legjobb ékszergyártóitól.

Karkötők széles választéka a merész daraboktól egészen a finom és minimalista benyomást keltő mintákig mindenki megtalálja a stílusához legjobban illő ékszert.

Az arany karlánc és karperec elbűvölően tükrözi személyiségedet, érzelmeket gerjesztenek és összetéveszthetetlen aurát kölcsönöznek viselőjének.

Megtalálható a sárga arany, fehér arany és a mesés rozé arany karkötő, vagy ezeknek a színeknek kombináció is hetente újuló készletünkön. Hogy végül melyik arany színt választod, az csak a személyes ízlés kérdése. Ami egészen biztos, hogy az arany mindig a legszebb alapja az elbűvölő karkötőnek. Az aranyból készült gyönyörű karkötő nemcsak vonzó pillantásokat vonz, hanem tulajdonosának tekintélyt, bájt és vonzerőt kölcsönöz.

arany karkötő

Tudtad, hogy az arany ékszerek kifejezik mindig az őket választók érzéseit?

 

Ékszerészeink készen állnak, hogy segítsenek kiválasztani a hozzád legjobban illő darabot. Ha közelebbről megnézed arany ékszereinket, észreveszed, hogy nem olyanok, mint a többi.

Ha van otthon olyan arany ékszered, amit már nem használsz, esetleg meguntad, érdemes elhozni a White Gold ékszerüzletbe, mert egész évben nagyon magas áron számítjuk be új ékszereinkbe. A törtarany beszámítás mindig a legjobb módja a régi arany ékszerek felhasználásának, mert így megőrzöd az értékét.

Egyedülálló szolgáltatásunk, ha nálunk vásárolsz arany karkötőt és nem megfelelő a mérete, akkor díjmentesen állítjuk be. Bármilyen arany ékszerjavítást néhány nap alatt megjavítunk.

Ha pedig egyedi arany karkötőt, vagy bármilyen arany ékszert szeretnél készíttetni, azt is elkészítjük saját, korszerű ötvös műhelyünkben.

Az arany karkötő, karperec gyönyörű és maradandó ajándék lehet minden hölgy számára. A karkötők minden ékszerdoboz kulcsfontosságú elemei, mert eleganciát adnak minden öltözékhez, biztosan tökéletes darab lesz.

Vásárolj online, vagy személyesen üzletünkben:

White Gold ékszer – Veszprém, Jutasi út 18/1