Menü Bezárás

Arany köldök piercing

Arany köldök piercing – Ragyogj, mint seki más!

arany köldök piercing

 

Az arany köldök piercing előnyei, hogy magas aranytartalma miatt nagyon kevés az intolerancia, és a piercingek rendkívül jó minőségűek, magas fényüket hosszú időn át megőrzik, és értékük is folyamatosan emelkedik.
Köldök piercing sárga és fehér aranyból, cirkónia kövekkel a White Gold ékszerüzletben.
Gondolkodtál már köldök piercingen? Neked is tetszenek, csak nem volt még elegendő bátorságod?

Köldök piercing – Csodák aranyból

A köldök piercingnek egyes kultúrákban a köldök piercingeknek spirituális jelentősége van.
A hinduizmus vagy az alternatív gyógyász hívei úgy vélik, hogy a köldök átszúrása javítja a harmadik csakra, a napfonat működését, ami szabályozza az érzelmeket, például az akaraterőt és az önbecsülést, és szabályozza a törzs szerveit, mint például a hasnyálmirigy és a veséket. Ebben a hitrendszerben a köldök piercing „kapusként” működik, hogy pozitív energiát tartson a szervezetben, miközben megakadályozza a negatív energia bejutását.

Arany köldök piercing – drágakővel

Jó, ha tudod, hogy vannak ennek a csakrának segítő kövei is, amit természetesen belefoglalunk a köldök piercingbe: Borostyánkő, Citrin, Sárga jáspis, Tigrisszem, Topáz 

A Citrin, a drágakövek világába tartozik, egy gyönyörű kő, sok feltöltő és újjáélesztő energiával. A képzelet és akarat köve. Tisztítja a testedet, feszültségoldó és energiával tölti fel. Ez a kő vonzza a szerencsét is. Színe az egészen halványtól az aranysárgáig terjed, a méztől bizonyos esetekben még majdnem barna. A kő egy francia szóból kapta a nevét, a „Citron” citromot jelent.
Tele van energiával, növeli az állóképességet. Egészségesen tartja a körmöt, a hajat és a bőrt. A kő sugárzó sárga színe pozitív energiát sugároz az ember környezetébe. Növeli a testet körülvevő fény mennyiségét és védi az aurát. Egy igazi kis talizmán.

arany köldök piercing
Arany köldök piercing törtarany beszámítással a White Gold ékszernél

Ha van otthon olyan arany ékszered, amit már nem használsz, esetleg meguntad, vagy éppen fél pár fülbevaló, szakadt nyaklánc, akkor érdemes elhozni a White Gold ékszerüzletbe, mert egész évben nagyon magas áron számítjuk be új ékszereinkbe. A tört arany beszámítás mindig a legjobb módja a régi arany ékszerek felhasználásának, mert így megőrzöd az értékét. Ráadásul így sokkal kedvezőbb áron jutsz az új ékszerhez. A tört arany beszámítása minden arany ékszerünkre vonatkozik.