Menü Bezárás

Arany medál

Arany medál – apró csillogó részletek

Arany medál egyetlen ékszerdobozból sem hiányozhat

 

arany medál

 

Bármilyen is legyen a stílusod, egy medál igazán izgalmassá tudja tenni öltözékedet.

Legyél sportos, elegáns, visszafogott, de lehetsz bátrabb extravagánsabb, üzletünkben minden stílushoz megtalálod a megfelelő kiegészítőt. Ami annyira nem is kiegészítő, sokszor az a csillogós kis részlet a lényeg. Egy klasszikus sárga arany, egy letisztult fehér arany, vagy romantikus rozé arany láncon, egy cirkon, vagy gyémántkő igazán nőies, diszkért. Szépsége egyszerűségében rejlik. Egy arany medál maradandó ajándék, akár egy szív anyák napjára, vagy házassági évfordulóra. Keresztelőkre is nagyon kedves emlék egy arany kereszt, vagy éppen a név kezdőbetűje is személyes ajándék. Persze nem szabad megfeledkezni a férfiakról sem, mert egy jól kiválasztott medál nagyon finom kis részlet lehet.

Az arany medál nemes fényével és időtlen varázsával imponál

Klasszikus sárga, finom fehér vagy modern rózsaaranyban ragyognak – a medálok egy része akár kétszínű vagy háromszínű is. Magas karátos gyémántokkal, színes drágakövekkel vagy csillogó gyöngyökkel kombinálva az arany medálok igazi figyelemfelkeltőkké válnak. A varázslatos minták között mindenki talál a stílusához legjobban illő darabot.

arany medál

A stílus az, amikor szavak nélkül mutatkozol be

Tedd izgalmasabbá és vonzóbbá megjelenésed egy csillogó arany medállal. Tudtad, hogy az arany ékszerek mindig kifejezik az őket választók érzéseit?

Arany medál minden alkalomra kedves, értékes, és személyes ajándék: gyermek születés, keresztelő, első áldozás, bérmálás, anyák napja, házassági évforduló, születésnap, névnap, karácsony, vagy csak úgy szeretetből. Minden arany medál egy üzenet is egyben.

A tört arany beszámítása a legjobb módja az új ékszer vásárlásának. Az életben adódhatnak olyan helyzetek, amikor egy ékszerről lemondunk, ilyen lehet egy kapcsolat felbontása, de előfordulhat az is, hogy régi, megunt darabot szeretnénk új, divatos ékszerre cserélni.  Egész évben extra magas áron számítjuk be a tört aranyat.

Vásárolj online arany medálokat wenbáruházunkban, vagy látogass meg üzletünkben, ahol fel is tudod próbálni ékszereinket!

White Gold ékszer – Veszprém, Jutasi út 18/1