Menü Bezárás

Arany pecsét gyűrű

Arany pecsétgyűrű – Tökéletes stílus – Tökéletes elegancia

A férfiak az egész világon az ékszereket öltöny részének tekintik.

Az ókortól napjainkig a férfiak a gazdagság, a presztízs, a kiváltságos helyzet, a családi állapot, a stílus jeleként viselnek pecsétgyűrűt. Napjainkban a férfiak különféle okokból viselnek gyűrűt, például annak bemutatására, hogy melyik egyetemre jártak, vagy melyik klubhoz tartoznak.

Az arany pecsétgyűrű nem csak divatos kiegészítő, hanem reprezentatív megjelenést kölcsönöz.

A stílus az, amikor szavak nélkül mutatkozol be!

Sok férfi nem visel gyűrűt, mert úgy gondolja, hogy ezeknek a díszeknek csak a női arzenálban kell lenniük. A férfi pecsétgyűrű története évszázadokra nyúlik vissza: a római császárokhoz vagy a nemesekhez és méltóságokhoz. Mindig a felsőbbrendűség jelentős példája volt. Nem viselhette bárki, csak a legtekintélyesebb méltóságoknak lehetett.

A nemesek, a királyok és a gazdagok által választott ujj a gyűrű viseléséhez a kisujj volt. Általában arany pecsétgyűrűt viseltek, ami hivatalos bélyegzője volt az általa küldött leveleken is.

Egy bizsu talán ideig-óráig feldobja a ruhatárat, de egy arany ékszer garantáltan öltöztet, és vonzó életszínvonalat közvetítEgy gyönyörűen ragyogó arany ékszer viselője maga is ragyog!
Miért érdemes a White Gold ékszer szalont választani?
Prémium minőség – stílusos formatervezés – innováció

Tört arany beszámítás egész évben kiemelkedően magas áron!

A White Gold szalon vezetője több mint eladó, vagy tulajdonos. Mivel aranyműves, drágakő és ékszerbecsüs, az ékszerszakmában jártas és sikeres szakember.

A White Gold szalonban csak kiváló minőségű arany ékszerek találhatók.

Ékszerkészítés egyedi tervek alapján

Stílusos formatervezés jellemzi a White Gold minden egyes ékszerét.

Garancia, szerviz, méretre igazítás

Arany pecsétgyűrű tört arany beszámítással a White Gold ékszernél

Ha van otthon olyan arany ékszered, amit már nem használsz, esetleg meguntad, fél pár fülbevaló, szakadt nyaklánc, akkor érdemes elhozni a White Gold ékszerüzletbe, mert egész évben nagyon magas áron számítjuk be új ékszereinkbe. A tört arany beszámítás mindig a legjobb módja a régi arany ékszerek felhasználásának, mert így megőrzöd az értékét. Ráadásul így sokkal kedvezőbb áron jutsz az új ékszerhez. A tört arany beszámítása minden arany ékszerünkre vonatkozik. 

Ékszerészeink készen állnak, hogy segítsenek!

White Gold ékszer, Veszprém, Jutasi út 18/1

Ragaszkodj a tökéleteshez!