Menü Bezárás

Baba fülbevaló

Baba fülbevaló, gyermek fülbevalók – apró csillogós kis csodák

Vajon milyen baba fülbevaló a jó választás?

Első és legfontosabb szempont, amikor baba, vagy gyermek fülbevalót keresünk, hogy a zárszerkezete biztonságos legyen, ne nyíljon ki könnyen, hogy ne tudja a baba a füléből kivenni és esetleg lenyelni. Az egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb típus az elöl-kapcsos. Előnye még az is, hogy alvás közben sem nyomja a baba fejét, és már nagyon sokféle mintával gyártjuk. Egyetlen hátrányként azt tudnám említeni, hogy kicsit nehezebb betenni a fülbe, mert hátulról kell, viszont ha véletlen mégis kikapcsolódna, akkor sem esik ki a füléből.

baba és gyermek fülbevaló

A másik legjobban bevált zár pedig az úgynevezett „francia kapcsos” fülbevaló. Előnye, hogy nagyon könnyen be lehet tenni a baba fülébe, alvás közben kényelmes, és szintén megszámolhatatlan variációban létezik. A bedugós, vagy „stekkeres” fülbevaló sajnos könnyen kivehető, éjszaka is kényelmetlenebb. Problémát okozhat ráadásul, hogy a lyuk sem tud szellőzni, mert fedett elöl is és hátul is.
A baba fülbevaló már elérhető fehér-, sárga-, és rozé aranyból is.

arany baba fülbevaló

Mennyi ideig jó a baba fülbevaló?

Ha újszülött korban veszünk fülbevalót, akkor mindenképen ajánlatos a legkisebbet választani.  A mini méret a legkényelmesebb alvás közben, és öltöztetésnél is. Ez a méret általában 3 éves korig szokott megfelelő lenni. Ha egy éves kor után vásároljuk meg neki az első fülbevalót, akkor viszont már érdemes eggyel nagyobbat választani, ami akár iskolás korában is jó méret marad még.
Ha kinőtte a fülbevalót, érdemes behozni a White Gold ékszerüzletbe, mert egész évben kiemelten magas áron számítjuk be a régi arany ékszereket új ékszerre.

Legjobb módja a régi arany ékszerek felhasználásának a törtarany beszámítása új ékszerbe, mert így mindig megmarad az arany eredeti értéke is.

Vásárolj online, vagy gyere be üzletünkbe, és válaszd ki a kedvenc arany ékszered!

Ha nem találtad meg amit kerestél, akár fénykép alapján elkészítkük.

White Gold ékszer, Veszprém, Jutasi 18/1