Menü Bezárás

Ékszerjavítás

Ékszerjavítás – Ha meg lehet javítani, meg tudjuk javítani! 

Ékszerjavítás – Kőpótlás – Vésés- Rhódiumozás – Ékszertisztítás – Gyűrű méret állítás – Forrasztás – Polírozás

ékszerjavítás

Amikor egy arany ékszer életed részévé válik, minden nap viseled, természetes, hogy egy idő után elkopik, karcos lesz, kilazulnak a kövek, elszakad a lánc…

A White Gold ékszerüzletben az ékszerjavítás kiemelkedő szolgáltatás. Innovatív, saját műhelyünkben néhány nap alatt szakszerűen megjavítjuk kedvenc ékszeredet, ami úgy fog ragyogni, mint új korában.

Egyedülálló szolgáltatásunk, hogy minden nálunk javított ékszert ingyenesen tisztítunk, polírozunk, hogy ismét régi fényében ragyogjon.

ékszerjavítás

Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező veteránok vagyunk már az ékszeriparban, aranyműveseink villámgyorsan megjavítják ékszeredet.

Egyetlen feladat sem túl nagy, vagy kicsi!

BÜSZKÉK VAGYUNK A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SZOLGÁLTATÁSAINKRA, AMELYEK ÉKSZERÉSZEINK HOSSZÚ ÉVEK TAPASZTALATAIBÓL SZÁRMAZNAK.

Szolgáltatásainkból:

arany és ezüst ékszer javítása
gyűrű méretre igazítása
nyakék, karkötő javítás, rövidítés, hosszabbítás
kő foglalás
gyémánt, drágakő pótlás
ékszer felújítás
tisztítás, polírozás
ékszer restaurálás
egyedi ékszertervezés – 3D-s nyomtatás
fülbevaló, medálok “erli” pótlása, forrasztása
lézeres ékszerhegesztés
vésés

ékszerjavítás

Előfordul egy férfi életében, úgy szeretne gyűrűt vásárolni, hogy nincs vele a hölgy, akinek meglepetésként szánja eljegyzésre, házassági évfordulóra, vagy egy születésnapra.  Bizony ebben az esetben, ha nem tudja a méretet, nagyon jól jön a White Gold ékszerüzlet egyedülálló szolgáltatása:

MINDEN NÁLUNK VÁSÁROLT GYŰRŰT INGYENESEN ÁLLÍTUNK MÉRETRE! A WHITE GOLD ÉKSZERÜZLETBEN MINDEN VÁSÁRLÓ BIZTONSÁGBAN VAN!

Tudtad, hogy az arany és az ezüst  annyira puha fém, hogy még a levegőben lévő kvarccsoportok is karcolják? Ha elveszítik a fényüket, karcolódnak, fel kell polírozni, hogy újra ragyogj bennük! Arany és ezüst ékszertisztítás 1-2 nap alatt a legmodernebb technológiával, ékszered szebb lesz, mint új korában. Minden ékszert a gyógyfürdőtől óvni kell!

Arany ékszerek tisztítása házilag, helyes tárolása: ITT!

Ha kiesett, kilazult, vagy csorbult a kő, vagy akár, ha csak a másik  színűt szeretnél, pótoljuk, cseréljük bármilyen kőre. Gyémánt, cirkónia, zafír, smaragd, ametiszt, opál. Ha már nagyon kopott a foglalata, azt is kicseréljük vadonatúj karmokra, vagy megszüntetjük a foglalatot és aranylappal fedjük. Ahogy Te szeretnéd.

Kaufmann Ágnes – aranyműves, ötvös – Veszprém