Menü Bezárás

Karikagyűrű

Karikagyűrű – válaszd ki a legszebbet, mi pedig elkészítjük Nektek – szenvedéllyel!

sárga arany karikagyűrű
fehér arany karikagyűrű
rozé arany karikagyűrű
többszínű arany karikagyűrű

Hogyan válasszuk ki a megfelelő karikagyűrű méretet?

Igaz az esküvő csak egy napig tart, de a karikagyűrűt onnantól kezdve egy életen át viseljük, ezért nagyon fontos, hogy megtaláljuk a leginkább hozzánk illőt.

Ami az egyik legfontosabb a méret megfelelő kiválasztása. A karikagyűrűt egy egész életen át szeretnéd az ujjadon viselni, ezért fontos, hogy ne arra kelljen figyelned, hogy lecsúszik-e onnan, vagy éppen az a kellemetlen, hogy szorít.

Fontos tudni, hogy nem minden gyűrű profilnál ugyan az a méret lesz kényelmes. Például, ha egy vékony gyűrű esetet nézünk, és például 53-as a méreted, de belül domborúra szeretnéd, akkor elég lesz abból egy 52 – es méret is. Ha széles gyűrűt szeretnél, de közepes gyűrűmérővel vetted le a méretedet, akkor minimum egy számot rá kell számolni, mert a széles gyűrű többet fog az ujjon.
Minden gyűrű egy gyönyörű ígéret is, és egész életedben kincs lesz. Segítünk olyan karikagyűrűt választani, amit soha nem bánsz meg!

A karikagyűrű kiválasztása romantikus, izgalmas, ugyanakkor nehéz feladat. Mind a kettőtök ízlésének meg kell felelnie, hiszen egy életen át szeretnétek viselni. Talán ez az első olyan fontos helyzet kettőtök életében, amikor meg kell hozni egy kompromisszumot. Szerencsére a napjainkban a trend nem követeli meg, hogy teljesen egyforma legyen a karikagyűrű. Például lehet a női tele foglalva kövekkel, a férfi pedig teljes egyszerű, hagyományos, és így igazán nagyon harmonikus, gyönyörű párosítás.

Tudtad, hogy a bal és jobb kezek ujjai erősen eltérőek is lehetnek?

Aki jobb kezes, egy, de lehet még az is, hogy még két gyűrű mérettel is erősebb a jobb keze. Aki bal kezes, természetes neki a bal keze lesz az erősebb. Ezt figyelembe kell venni a gyűrűméret meghatározásnál. Az évszakok változásával is változik az ujjunk mérete. Ha nyáron, melegben méred meg az ujjadat, akkor valószínűleg egy számmal nagyobb lesz, mint télen, amikor hideg az idő. Még napszakokon belül is változik az ujjunk mérete. Gyűrű vásárlás előtt ezért érdemes többször is megmérni, és ennek ismeretében meghozni a végleges döntést.

Ha van olyan arany ékszeretek, amit már nem használtok, kiváló lehetőség a törtarany beszámítás. Egész évben nagyon magas áron számítjuk be, hozzátok magatokkal.

A White Gold ékszerüzletben tapasztalt ékszerészek segítségedre lesznek a kényelmes karikagyűrű méret kiválasztásában. Bízd magad igazi szakértőkre!