Menü Bezárás

Sárga arany karikagyűrű

Sárga arany karikagyűrű – a klasszikus elegancia

Sárga arany karikagyűrű – időtlen varázslat

Még nem tudtad eldönteni, hogy milyen színű legyen a karikagyűrűtök?

Fehér-sárga vagy rozé arany, vagy ezeknek a színeknek valamilyen kombinációja?
 Ha már vannak ékszereid, amit nagyon szeretsz és biztos vagy benne, hogy nem szeretnél tőlük megválni, érdemes azt a színt választani, vagy egy olyan karikagyűrű variációt, amiben a szeretett ékszered színe visszaköszön. Férfiak esetében érdemes a kedvenc órájához választani a karikagyűrű színét. Amennyiben még nem viseltél ékszert, akkor érdemes minden színt végigpróbálgatni. A White Gold ékszerüzletben minden szín kombináció megtalálható és fel is próbálhatod. Ma már az sem probléma, ha nem egyforma az ízlésetek ékszerekben, így a karikagyűrűtöknek sem kell egyformának lenni. Nemcsak a színeket lehet kombinálni, hanem különböző felületkezelésekkel is lehet változtatni a kinézeten. Ha csak a sárga színt szereted, így akkor sem kell lemondanod a változatosságról.

sárga arany karikagyűrű

Nem fog lekopni a matt felület, vagy a vésés a gyűrűről?

Az arany egy rendkívül puha fém, ezért is lehet gyönyörűen megmunkálni, mert nagyon képlékeny anyag. A színarany annyira puha, hogy ékszernek alkalmatlan, ezért adnak hozzá ötvözőket, hogy keményebbé váljon. Ékszergyártásban leggyakrabban 14- és 18 karátos arany ötvözetet használunk. Az arany ékszereknek kopik a felülete használat közben. Minden olyan tárgy, ami keményebb az aranynál és érintkezik vele, nyomot hagy rajta. Egy fém kilincs lenyomása is megsértheti a felületet. Ahogy kopik a felület, úgy halványodik a felületén lévő vésés, illetve a fényes felület karcos (matt) lesz az idő folyamán. Van, aki kifejezetten szereti, mert visszatükrözi az esküvő óta eltelt időt. Természetesen bár mikor vissza lehet állítani az eredeti állapotot.
1995 óta működő aranyműves műhelyünk igazi veterán már ékszerkészítés és ékszerjavítás területen. Legyen újra makulátlan ékszered – bízd igazi szakértőkre!

Ha van olyan arany ékszeretek, amit már nem használtok, kiváló lehetőség a törtarany beszámítás. Egész évben nagyon magas áron számítjuk be, hozzátok magatokkal.

Ékszerészeink készen állnak, hogy segítsenek!

White Gold ékszer, Veszprém, Jutasi út 18/1