Menü Bezárás

Törtarany beszámítás

Törtarany beszámítás a White Gold ékszerüzletben

Törtarany beszámítás, a legjobb, ami a törtarannyal történhet.

Először is tisztáznunk kell, mi is az a „törtarany”.

Nem azt jelenti, hogy el van törve.  Mindegy milyen állapotú, felvásárlásnál, amikor azonnal készpénzre van szükségünk, sajnos csak a mindenkori eladási árának csak a tört részét adják érte. Így eladni CSAK akkor szabad, ha kifejezetten készpénzre van szükségünk és más lehetőségünk nincs már.

Van otthon fél-pár fülbevaló, szakadt nyaklánc, törött, kopott gyűrű, vagy esetleg örököltünk régi ékszereket? Vagy csak meguntuk? Esetleg sárgát szeretnénk fehér aranyra cserélni?

A lehető legjobb, amit tehetünk, hogy beszámíttatjuk új, divatos ékszerre!

törtarany beszámítás

Törtarany beszámítás a White Gold ékszerüzletben 1995 óta

törtarany beszámítás

Egy arany ékszer árát két összetevő határozza meg:

– az egyik az arany ára,
– a másik pedig az elkészítési díja.

A törtarany beszámításnál a White Gold ékszerüzletben ezt vesszük alapul, így a törtarany nem „törtaranyként”, hanem alapanyagként van számolva.

Kiváló minőségű arany ékszereink között már több tízezer ember megtalálta álmai ékszerét.

Rendkívüli lehetőség a törtarany felhasználására a karikagyűrű készítése. Mindegy milyen színű a behozott arany, mi átötvözzük a kívánt színre. Ha például régi vörös színűből szeretnétek fehér színű karikagyűrűt, semmi akadálya és plusz költsége nincs. Ha például egy komolyabb pár karikagyűrűt szeretnétek készíttetni, ami 200 ezer forint, de van hozzá régi aranyatok, akkor az elkészítése a harmad része csupán.

Érdemes megkérdezni Nagymamákat, Anyukákat, rokonokat, mert minden egyes behozott gramm arany nagyon sokat számít!

Karikagyűrű készítés – Gyönyörű gyémánt eljegyzési gyűrűk – Törtarany beszámítás – Csillogós fülbevalók – Bébi fülbevalók a világ minden tájáról – Arany ékszerek keresztelőkre – Ékszerjavítás néhány nap alatt – A nálunk javított ékszereket ingyenesen tisztítjuk – arany bokaláncok – arany karperecek – ékszerkészítés egyedi igények alapján is – különleges igényeket is megvalósítunk

Ékszereink kiváló minőségű aranyból készülnek, kivételes minőségi előírásoknak megfelelően ellenőrizzük. Csak a legkiválóbb minőségű ékszert kínáljuk szakértői tanácsadással együtt
törtarany Veszprém

A White Gold ékszerüzletben 26 éves múltra tekint vissza, ez a szolgáltatás nagyon sikeresen, mert a behozott ékszereket nem törtaranyként számoljuk. Egy ékszer értékét két összetevő határoz meg, a nyers arany ára, és az abból elkészített ékszer munkadíja. Ha van behozott arany, mi kizárólag a készítési díjat számoljuk fel.

Törtarany beszámítás egész évben extra magas áron!

 

Kaufmann Ágnes aranyműves White Gold ékszer