Menü Bezárás

Törtarany beszámítás

Törtarany beszámítás a White Gold ékszerüzletben

Törtarany beszámítás, a legjobb, ami a törtarannyal történhet.

Először is tisztáznunk kell, mi is az a „törtarany”

Nem azt jelenti, hogy el van törve.  Mindegy milyen állapotú, felvásárlásnál, amikor azonnal készpénzre van szükségünk, sajnos csak a mindenkori eladási árának csak a tört részét adják érte. Így eladni CSAK akkor szabad, ha kifejezetten készpénzre van szükségünk és más lehetőségünk nincs már.

Megunt ékszer, csillogó lehetőség – törtarany beszámítással az álmaid ékszeréért!

Van otthon fél-pár fülbevaló, szakadt nyaklánc, törött, kopott gyűrű, vagy esetleg örököltünk régi ékszereket? Vagy csak meguntuk? Esetleg sárgát szeretnénk fehér aranyra cserélni?

A lehető legjobb, amit tehetünk, hogy beszámíttatjuk új, divatos ékszerre!

törtarany beszámítás

Régi kincseidből új csodák születnek

Törtarany beszámítás a White Gold ékszerüzletben 1995 óta

törtarany beszámítás

Egy arany ékszer árát két összetevő határozza meg 

– az egyik az arany ára,
– a másik pedig az elkészítési díja.

A törtarany beszámításnál a White Gold ékszerüzletben ezt vesszük alapul, így a törtarany nem „törtaranyként”, hanem alapanyagként van számolva.

Kiváló minőségű arany ékszereink között már több tízezer ember megtalálta álmai ékszerét.

Rendkívüli lehetőség a törtarany felhasználására a karikagyűrű készítése. Mindegy milyen színű a behozott arany, mi átötvözzük a kívánt színre. Ha például régi vörös színűből szeretnétek fehér színű karikagyűrűt, semmi akadálya és plusz költsége nincs. Ha például egy komolyabb pár karikagyűrűt szeretnétek készíttetni, ami 200 ezer forint, de van hozzá régi aranyatok, akkor az elkészítése a harmad része csupán.

Válts régi ékszereidet új, csillogó ékszerekre – Törtarany beszámítás

Érdemes megkérdezni Nagymamákat, Anyukákat, rokonokat, mert minden egyes behozott gramm arany nagyon sokat számít!

Karikagyűrű készítés – Gyönyörű gyémánt eljegyzési gyűrűk – Törtarany beszámítás – Csillogós fülbevalók – Bébi fülbevalók a világ minden tájáról – Arany ékszerek keresztelőkre – Ékszerjavítás néhány nap alatt – A nálunk javított ékszereket ingyenesen tisztítjuk – arany bokaláncok – arany karperecek – ékszerkészítés egyedi igények alapján is – különleges igényeket is megvalósítunk

Ékszereink kiváló minőségű aranyból készülnek, kivételes minőségi előírásoknak megfelelően ellenőrizzük. Csak a legkiválóbb minőségű ékszert kínáljuk szakértői tanácsadással együtt
törtarany Veszprém

 

 A törtarany beszámítás egy remek lehetőség arra, hogy új ékszert vásárolj

Ékszerüzletünkben széles választékban kínálunk arany ékszereket, és egyedi szolgáltatást nyújtunk törtarany beszámítás terén.

Ha régi, megunt vagy akár sérült ékszerrel rendelkezel, amit már nem viselsz, akkor lehetőséged van az ékszerek cseréjére a mi üzletünkben.

Miért érdemes a törtarany beszámítást választani?

Elsősorban azért, mert ez egy kényelmes és gazdaságos megoldás. Ha úgy döntesz, hogy szeretnél egy új, csillogó ékszert, nincs szükség arra, hogy a régi ékszereddel külön-külön foglalkozz. Egyszerűen csak hozd be hozzánk, és kollégáink készséggel segítenek neked az ékszer kiválasztásában. Az általunk kínált magas beszámítási árak révén a régi ékszered anyagi értéke jelentős mértékben hozzájárulhat az új ékszer árához.

A törtarany beszámítás a minőség és megbízhatóság jegyében zajlik a White Gold ékszernél

Szakértőink precízen felbecsülik a régi ékszeredet, segítenek kiválasztani azokat az ékszereket, amelyek közül érdemes választanod. Legyen szó gyönyörű arany gyűrűkről, nyakláncokról, fülbevalókról vagy karkötőkről, nálunk biztosan megtalálod az igényeidnek és stílusodnak megfelelő darabot.

A törtarany beszámítás előnye továbbá, hogy segít fenntartható módon kezelni a régi, használ arany ékszereket. Ahelyett, hogy feleslegesen porosodnának a fiókban vagy dobozban, ezek az ékszerek új életre kelnek, és boldoggá tehetnek másokat. Az általunk kínált szolgáltatás révén hozzájárulsz az arany újrahasznosításához és a fenntartható ékszeripar előmozdításához.

arany ékszer Veszprém
Régi arany ékszer beszámítása új ékszerbe

A törtarany beszámítás rendkívül egyszerű folyamat

Csak gyere be üzletünkbe, és próbáld ki! Szakértőink szívesen segítenek neked az ékszered értékelésében, kiválaszthatsz egy új arany ékszert az általunk kínált gyönyörű ékszerek közül. Azonnal lecsaphatsz az új ékszeredre, és még a régi ékszered árát is beszámítjuk a vásárlás összegébe.

Ne habozz, és használd ki a törtarany beszámítás nyújtotta lehetőségeket!

Több mint egy egyszerű ékszercsere: ez egy gazdaságos, fenntartható és stílusos megoldás arra, hogy a régi ékszered anyagi értékét átvedd egy új, csodálatos ékszerbe. Látogass el hozzánk ma, és fedezd fel az ékszerek világát a törtarany beszámítás segítségével!

Adj esélyt az új csillogásnak – törtarany beszámítással!

A White Gold ékszerüzletben 30 éves múltra tekint vissza, ez a szolgáltatás nagyon sikeresen, mert a behozott ékszereket nem törtaranyként számoljuk. Egy ékszer értékét két összetevő határoz meg, a nyers arany ára, és az abból elkészített ékszer munkadíja. Ha van behozott arany, mi kizárólag a készítési díjat számoljuk fel.

Törtarany beszámítás egész évben extra magas áron!

 

Kaufmann Ágnes aranyműves White Gold ékszer